Van Elteren Foodgroup

Van Elteren Foodgroup is een succesvol familiebedrijf dat reeds generaties lang ervaring heeft opgebouwd op het gebied van gastvrijheid en bereiding binnen de voedingsbranche. Ons team bestaat uit een kleine 20 medewerkers, die met plezier ten dienste staan van onze gasten. Zij vormen een belangrijk onderdeel in ons streven om kwalitatief hoogwaardige diensten en producten te leveren.
Naast Patrick van Elteren Catering bestaat Van Elteren Foodgroup uit Keurslagerij Patrick van Elteren, boerderij van Elteren Hoeve, Barbecuefeest.com en Van Elteren Vlees. Daar werken wij elke dag aan de bereiding van mooie, ambachtelijke vleesproducten, culinaire specialiteiten en maaltijden.

With pleasure!

Breng eens een bezoek aan onze winkel. U bent van harte welkom.

5 sterren

Medewerkers

Wij beschikken over vakkundig personeel om alle werkzaamheden rondom uw festiviteit feilloos uit te voeren. Naar gelang de aard van de party stellen wij met u een poule van medewerkers samen die werkelijk alles voor u regelen.

Onze medewerkers koken, bouwen en serveren...ieder met zijn/haar eigen specialisme.

En misschien nog wel het belangrijkste: via onze partymanager heeft u één aanspreekpunt. Onze partymanager stuurt al het personeel aan en behartigt al uw belangen tijdens uw festiviteit.

Zo heeft ú geen zorgen over de organisatie ter plaatse en kunt u zorgeloos genieten van uw feest of evenement! Onze medewerkers zien het als een uitdaging om elke festiviteit weer tot een groot succes te maken! Wij staan garant voor een voortreffelijke service.

“Onvergetelijke momenten creëren, dat is elke dag en elk event onze missie”

Onze overtuiging

“Waarom we doen wat we doen”

Onvergetelijke momenten creëren. Dat is elke dag en op elk event onze missie. Wij geloven dat een uitmuntende uitvoering op uw belangrijke momenten u en uw gasten gelukkig maakt. Bij een uitmuntende uitvoering staat voor ons gastvrijheid voorop: het is voor ons het belangrijkst dat iedere gast zich welkom en gezien voelt, dat iedereen plezier heeft.

“Wij doen er alles aan om u te verassen met onze creativiteit”

Missie:

“Vrijheid om te genieten”

Wij streven naar ultieme perfectie in alles wat wij doen, om onze opdrachtgevers de vrijheid te bieden om samen met relaties, vrienden en familie te genieten tijdens een evenement. Hiervoor werken wij met de beste mensen uit ons vakgebied en de best mogelijke producten. Zo bedienen wij onze gasten met de hoogste mate van kwaliteit en gastvrijheid, zonder dat de opdrachtgever zich ergens druk over hoeft te maken.