Skip to main content

Patrick van Elteren biedt u niet alleen de catering, maar ook een tijdelijke accommodatie voor beurzen, restaurants en (sport)evenementen. Door een grote variatie van afmetingen en uitvoeringen kunnen we u altijd de juiste oplossing bieden. Naar gelang uw wens kan de accommodatie uitgevoerd worden met podia, stoffering, glazen wanden, inrichting op maat, klimaatbeheersing en stroomvoorziening.

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw evenement, gelegenheid of tijdelijke accommodatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We zorgen voor een juiste uitstraling bij de juiste gelegenheid. Door diverse opties kennen de tenten een legio van mogelijkheden als het gaat om afmetingen. Zo zijn er pagode tenten van bijvoorbeeld 3 x 3 meter, maar er kunnen ook hallen van 20 x 100 meter worden gebouwd. Daarnaast kunnen alle tenten volledig naar wens worden ingericht.

Bij Patrick van Elteren cateringservice staat het evenement altijd centraal bij de keuze van een tent. Door de jarenlange ervaring is maatwerk vanzelfsprekend geworden. Door telkens vernieuwend te blijven en verbetering van producten voorop te stellen, is Patrick van Elteren in staat u een enorme meerwaarde te bieden. We dragen bij aan ontwerp, voorbereiding, advies en uitvoering en denken graag met u mee om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

tenttenttenttent