Skip to main content

het trouwgilde

Het TrouwGilde is een uniek samenwerkingsverband van kwaliteitspartners in de trouwbranche rondom West-Brabant.

De maximale inzet om de trouwdag van onze klanten onvergetelijk te maken is wat ons onderling verbindt. Regelmatig brengen we onze klanten in contact met andere partners uit het TrouwGilde.

Gewoonweg omdat we weten dat onze klanten bij onze collega’s optimaal geholpen worden. Naast ons advies en service bieden we vanzelfsprekend kwaliteitsproducten en -diensten. De komende weken breiden we ons samenwerkingsverband verder uit met nieuwe TrouwGilde partners.

wow bruidsmode

Wouw Bruidsmode

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een eerlijk advies, dan ben je bij Wouw Bruidsmode, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom aan het juiste adres. Een geheel nieuwe eigentijdse bruidsmodezaak, waarbij je uiteraard terecht kunt voor je bruidsjurk, maar ook een zaak waarbij je advies kunt krijgen voor alles wat met je bruiloft te maken heeft. Een ruime winkel, met uitgebreide collectie, ruime paskamers en een echte huiselijke sfeer.

art object juwelier edelsmid

Art Object

Bij ArtObject bent u aan het juiste adres voor een mooie trouwring en andere ringen of sieraden. In ons eigen atelier kunnen wij uw trouwring op maat maken en reparaties uitvoeren voor al uw sieraden.

Door onze jarenlange ervaring, passie en ruime assortiment kunnen wij u altijd een trouwring of verlovingsring naar uw smaak en budget aanbieden.

koolen photography

Koolen Photography

De creativiteit en vakmanschap van ons team staat al jaren bekent om zijn spontane en vooral ongedwongen manier van fotograferen. Wij weten als geen ander een sfeer te creëren waarin ieder zich gemakkelijk voelt en te fotograferen is naar de wens van het bruidspaar. De vormgeving van het album wordt naar speciale wens van het bruidspaar op een exclusieve manier bij ons in eigen beheer vervaardigd. Elk album heeft dan ook zijn eigen persoonlijke uitstraling.

videolinks

VideoLinks

VideoLinks, John Links, filmt jullie huwelijk op een persoonlijke maar toch onopvallende manier. Met hoogwaardige camera’s, goed geluid en een ambachtelijke manier van afwerken, ontstaat een dierbaar document op film. Zeker ook in de aanloop naar het huwelijk toe worden er meerdere afspraken gepland om jullie goed te leren kennen en de dag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Vanuit die aandachtige persoonlijke benadering filmt John de mooiste dag van jullie leven op zijn eigen natuurlijke wijze.

luizter

Luizter

Live muziek geeft jullie trouwceremonie de magie die het moment verdiend! Zangeres Jolanda Bazen en pianist Jörgen Versteeg brengen jullie favoriete muziek in een intieme versie. Denk aan live muziek bij aankomst van de gasten, bij binnenkomst van de bruid, bij het jawoord, tijdens het tekenen van de trouwakte en de afsluiting van de trouwceremonie. Doordat het live is, kunnen we nummers naadloos verlengen of inkorten om het perfect op het moment te laten aansluiten. Naast de trouwceremonie zijn spelen wij veelal op de trouwreceptie en/of het diner. We onderscheiden ons hierin doordat we echt achtergrondmuziek zijn. Gasten kunnen lekker kletsen onder het genot van sfeervolle live muziek. De muziek is dus niet overheersend.

topceremonie

Topceremonie

Echt slimme bruidsparen kiezen zelf hun trouwambtenaar. Als locatie trouwambtenaar, weet ik als geen ander dat bruidsparen op hun trouwdag niets aan het toeval willen overlaten. Alles is immers (gelukkig maar) heel anders als we dat vroeger gewend waren, en daar willen jullie dan ook graag de regie over hebben. Wil je topkwaliteit, juist voor je huwelijksceremonie, zeg dan gerust ook “JA” tegen mij, en ik ga er samen met jullie, dan heel erg veel werk in stoppen.

kinderbruidsmode

Kinderbruidsmodeshop

Kinderbruidsmodeshop is dé shop op gebied van kleding voor de bruidsmeisjes en bruidsjonkers, in onze web-shop vindt u een kleine selectie van onze collectie, maar wilt u liever gewoon eens op uw gemak komen rond kijken en passen? Maakt u via onze website een afspraak en we verwelkomen u graag!